Florreals

Tekst

www.florreals.com is dé specialist op het gebied van kunstbloemen. Voor florreals schreef ik 22 productomschrijvingen én een portrettekst. De portrettekst lees je hieronder:

‘De ondernemersdrang is er altijd geweest. Op 10-jarige leeftijd verkocht ik al honing langs de weg. Geen auto wist aan mij te ontkomen. Het ondernemen is er met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hebben altijd ondernemingen gehad, zo ook een bloemenwinkel. Samen met mijn vader maakte ik als klein kind al boeketjes. Het huis stond dan ook altijd vol met bloemen. Je kan wel zeggen dat mijn passie voor bloemen gevoed is door mijn jeugd. Na mijn opleiding begon het te kriebelen. Voor een baas werken was voor mij geen optie, dus begon ik het plan uit te werken om dagelijks met bloemen bezig te zijn. Florreals werd geboren.

Florreals richt zich volledig op kunstbloemen. Bloemen zijn namelijk te magisch om na een week weg te gooien. Daarnaast is dat ook niet bepaald duurzaam. Door de innovatie op het gebied van kunstbloemen doen de boeketten niet meer onder aan echte bloemen. De keuze voor kunstbloemen is dus makkelijk gemaakt. Florreals staat voor luxe, vrouwelijkheid en innovatie. Elke bestelling bij ons is een feestje en voelt als een cadeautje wanneer je de doos openmaakt. Het mooiste aan bloemen is dat je op een indirecte manier kan bijdragen aan belangrijke momenten in het leven van anderen. Of dit nu een bruiloft is of een afscheid: je kan de dag net wat extra betekenis geven met bloemen.’

Ander werk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu