Waar kan ik je mee helpen?

Diensten op maat

Wil jij op maat geholpen worden? Dan kan! Hieronder lees je wat ik voor je kan betekenen:

Content Creatie

“Content is king”. Het begint een beetje een cliché uitspraak te worden, maar dat neemt niet weg dat het waar is. Waardevolle content is het begin van de groei & zichtbaarheid van je merk. Voor zowel tekstuele als visuele content kan je bij mij terecht. Ik ben dan ook vormgever en tekstschrijver in één! Ik zorg ervoor dat jouw merk zowel online als offline in beeld en tekst goed uit de verf komt! Wil je alleen een tekst? of liever alleen iets visueel? Dat kan natuurlijk ook. Kijk ook even bij de kant-en-klaartjes of stuur me een berichtje voor de mogelijkheden.

Communicatie & (online) marketing

Stel je voor je gaat het product van je leven lanceren, er komt een groot event aan of je wil simpelweg een sparringpartner die je met je meedenkt over de communicatie en marketing van jouw merk. Zoek niet verder: ik ben je vrouw. Ik denk mee met het creatieve proces en voeg daar ook een scheutje strategie aan toe. Tot slot duik ik in mijn netwerk om voor het ideale content team! Zowel  online als offline: samen kijken we naar wat past bij  jouw merk of product. Stuur me een berichtje voor de mogelijkheden.

Concepting

Het bedenken van concepten is iets dat terugkomt in alles wat ik doe. Gelukkig maar, want ik vind het één van de leukste dingen om te doen. Het meedenken aan een concept want nog in de kinderschoenen staat óf het bedenken van nieuwe concepten, bijvoorbeeld voor jullie social media of product lancering. Je mag mij er (bijna) voor wakker bellen. Stuur me een berichtje voor de mogelijkheden.

Social media beheer

Social media, veel merken en bedrijven hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Social media kan je merk namelijk namelijk veel zichtbaarheid geven, maar het kost ook veel tijd en energie. Wil jij je merk online laten groeien? Geef het lekker uit handen aan iemand zoals ik ;). Stuur me een berichtje voor de mogelijkheden.

Kant-en-klaartjes

Soms wil je gewoon weten waar je aan toe bent. De kant-en-klaartjes zijn, zoals de naam al zegt, kant en klare diensten of producten die je in één keer kan aanschaffen in mijn webshop. (Binnenkort beschikbaar in de webshop)

Vijf (seo) blogs € 412,00 ex. btw. (max. 500 woorden)

Basis a5/a3 flyer/poster  € 300,00 ex. btw*

Basis logo ontwerp €350,00 ex. btw*

Social media contentboek gebaseerd op jouw merk met templates voor op Instagram, € 600,00 ex. btw* 

Menu